WarmaHordes i TRoA

Forum til diskussion omkring figurspil og brætspil.

Redaktør: Bestyrelsen

WarmaHordes i TRoA

Indlægaf Jacob Hansen » 6. feb 2013 12:39

hey boys

Vi er et par stykker, som går med tanker om at starte en Journeyman League op i TRoAs lokaler indenfor den nærmeste fremtid. Ligaen vil komme til at starte med en Battlebox (værdi ca. 11-15pts.) til den faktion, man nu en gang vælger (vi er lidt i tvivl om mercenaries og minions skal tillades, da vi har dårlige erfaringer med non-faction start-up og begrebet "counts as") og vil derefter bevæge sig støt og roligt frem mod en afslutning vi selv definerer (sikkert 35-50pts.)

Mht. præmier så vil vi forsøge at få arrangeret så man kan vinde PPs egne mærker for deltagelse, malepoints, sejre og deslige. Udover dette er der ikke kalkuleret med præmier, men det var måske noget man kunne tale sig frem til på et opstartsmøde.

Spillene Warmachine og Hordes er skirmish spil i stil med Warhammer 40k, The Hobbit, Infinity og den slags og der kan findes megen info på Privateer Press egne hjemmesider http://www.privateerpress.com/warmachine og http://www.privateerpress.com/hordes, hvor quickstart rules også kan hentes (så vidt jeg husker)

Anyway, meningen med denne post var lige at høre om der kunne være interesse for den slags i TRoA-regi, så kom med nogle tilbagemeldinger, så ser vi på det :)
Jacob Hansen
 
Indlæg: 93
Tilmeldt: 12. feb 2010 12:28

Re: WarmaHordes i TRoA

Indlægaf Uffe V. Jensen » 6. feb 2013 12:41

Hvis jeg ikke skal ud og investere for meget, men kan bruge de figurer jeg har er jeg nok klar, men pt. tager Fantasy nok den tid jeg har tilovers.

Jeg får nok bedre tid når Fantasy Leaguen er overstået
Med venlig hilsen
Uffe V. Jensen
Uffe V. Jensen
 
Indlæg: 342
Tilmeldt: 15. apr 2009 15:09


Tilbage til Tabletop / Brætspil

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron