Døgnscenarie 14-15 juni 2014

Forum for Yxenskov kampagnen.

Redaktør: Udvalg: Yxenskoven-kampagnen

Døgnscenarie 14-15 juni 2014

Indlægaf Søren Parbæk » 13. apr 2014 23:58

Tilmelding: https://www.formstack.com/forms/?1725177-PcWkJFKsvE

Sommer Solhverv

Det er sommer og byen nyder at skoven er fuld af live og glade dage.
Det forgangene år har budt på en del foruroligende ting som de ubudne gæster fra Svartalfheim eller vølvens manglende forbindelse til guderne.
Trods en turbulent tid, så har livet i Yxenskoven fundet vej, græsset gror, træerne er sprunget ud, fuglene synger og der er lagt op til solhvervsfest i byen.


Døgnscenarie lørdag den 14. til søndag den 15. juni i Tornby Klitplantage
Yxenskovens døgnscenarie er en spilgang hvor vi spiller 2 dage i træk (lørdag og søndag). Du sover i skoven mellem de to dage. Det betyder at du vil opleve en spilgang hvor der også er spil om aftenen og den første del af natten.
Døgnscenariet i Yxenskovens Hemmelighed har en aldersgrænse på 12+. Dvs. at spillet er for alle aldersgrupper, men hvis du er under 12 år kan du ikke deltage ude til scenariet, medmindre du har en medspillende forælder eller anden voksen med.
Ønsker du ikke at sove i skoven, kan du deltage fra lørdag kl. 11.00 til 02.00 og igen søndag fra kl. 8.00 til spilstop.
Hvis man er under 12 skal der søges dispensation og man skal spille sin egen alder. Det betyder at de yngste spillere kan have roller som bl.a. unge væbnere, friske gadedrenge, lærlinge hos håndværkerne o.s.v. Vi anbefaler, at spillerne der er under 12 år, er ifølge med spillere over 15 år, en voksen eller er medlem af godkendt gruppe. Du skal huske at medbringe en forældretilkendegivelses formular.
Forældre er meget velkommen til at lege med og vi er leveringsdygtige i kostumer og meningsfulde opgaver.

Priser:
200 kr. for ikke-medlemmer, og 150 kr. for medlemmer af TRoA.
Sidste tilmelding er den 3. juni.
Betaling senere end den 3. juni betyder et ekstra-gebyr på 100 DKK.

Hvad får du for pengene:
- Mad, drikke og frisk frugt som altid i Yxenskovens Hemmelighed.
- En spændende spilgang, hvor du kommer til at opleve skoven på en helt ny måde…

Kostumekrav:
For at deltage i døgnscenariet vil der være et krav om at du har et passende kostume. Dette betyder at du skal have et kostume, hvor det er tydeligt at se at du passer ind i vores vikinge - tidlig middelalder verden. Dette betyder også at dynejakker, neon farver og lignende ikke vil blive accepteret i spillet.

Tilmelding sker online på https://www.formstack.com/forms/?1725177-PcWkJFKsvE

Spillet og indtjek:
Lørdag starter vi indtjek kl. 9.30, for de spillere der skal overnatte, hvor de får mulighed for at sætte deres telte op.
De medbragte telte bliver placeret for sig selv på et afgrænset område udenfor Yxengaard. Dette område vil være off-game under hele spillet og det må ikke fungere som et in-game ”gemmested”. Bemærk at opbevarning af udstyr og personlige ejendele i teltlejeren er på spillernes eget ansvar.
Der vil også være et begrænset antal in-game telte i byen, hvor man kan overnatte. Folk der bruger disse telte skal også sørge for, at disse telte hele tiden er in game. Dvs. at der ikke ligger off-game ting som soveposer, tasker og andre utidssvarende ting og flyder i teltet.
Spillere der ikke skal sove til scenariet kan vente med at komme til indtjek kl. 11.

Der vil være spilstart kl. 12.

For at sørge for at alle spillere får sovet, vil der være spilstop kl. 02-08. Dette betyder at vi fra kl. 02 tjekker at alle folk er i deres telte, for at sikre at alle er kommet sikkert i seng. Er du ikke i dit telt senest 02:15 vil der blive ringet til dine forældre, som skal komme og hente dig, når du er blevet fundet.

Fra kl. 10 søndag morgen vil det være muligt for spillere der ikke har deltaget om lørdagen at dukke op og opleve en sædvanlig spilgang i Yxenskovens Hemmelighed.
Hvis dine forældre har spørgsmål eller betænkeligheder angående scenariet er de meget velkomne til enten at henvende sig på vores forum på hjemmesiden
http://www.troa.dk, eller pr. mail på yxenskoven@troa.dk.

Betaling:
Betaling foregår ved overførsel til vores konto i Spar Nord Bank – Reg.nr. 9314 Kontonr. 4578501741 eller ved at betale kontant til spilgangene 20. april eller 18. maj. (Bemærk at du skal stadig tilmelde dig online)
Med venlig hilsen
Søren Parbæk
Kasserer i TRoA - soren@parbaek.dk - tlf.: +45 26 15 56 31
Søren Parbæk
 
Indlæg: 367
Tilmeldt: 14. apr 2009 21:30
Geografisk sted: Aalborg

Tilbage til Yxenskoven

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron