Sidste Søndag drager til Krigslive!

Forum for liverollespilskampagnen Sidste Søndag.

Redaktør: Udvalg: Sidste Søndag

Sidste Søndag drager til Krigslive!

Indlægaf Steffen Kanstrup » 5. sep 2012 22:34

Første Nebelheim

Baggrund for turen
I vor herre Sigmars år 2520 lød kaldet fra den Stirlandske militærkommando atter i Nebelheim. Den Averlandske Valggreve havde behov for assistance og den Stirlandske Valggreve var æresbundet (han havde tabt i et kortspil til den Averlandske Valggreve) til at svare kaldet. Længe overvejede valggrevens rådgivere hvordan man kunne minimere antallet af enheder man skulle sende. Endelig kom svaret. Ved at rejse en enhed af Sylvanske borgere kunne man slippe for at miste alt for meget Stirlandsk blod. Sylvanere ville både være billigere og bedre at bruge. De skal ikke have så meget i løn og for hver af dem der bliver sendt til Morr falder sandsynligheden for et oprør i Sylvanien. Nu var spørgsmålet blot om at finde officerer og en sergant eller to som havde dummet sig nok til at skulle lede dem…

Hvad er Krigslive?
”Om Krigslive IX
Krigslive IX foregår i Warhammer universet, nærmere betegnet ved Sorte Ild passet. Her befinder Kejserigets soldater sig i en desperat kamp for at forsvare riget mod den invaderende horde af Mørkegobliner. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om Krigslive IX og tilmelde dig scenariet. Desuden henviser vi til forum hvor du kan snakke krigslive med os og alle de andre spillere.
Vision
Når man brænder for Krigslive og Warhammer, som vi gør, kommer der et tidspunkt hvor man ikke længere kan se på fra sidelinen men istedet må tage arrangørhatten på og afprøve sine ideer. Vi er derfor glade og spændte på at byde jer velkommen til Krigslive IX.
På slagmarken ønsker vi at spillerne gives fri taktisk føring indenfor arrangørsatte rammer så alle træfninger er meningsfyldte og sjove for begge sider.
Historien synliggøres gennem kamp om objektiver og slagenes udfald vil få en plads i den sammenhængende historie.
Vi ønsker at benytte eksterne ressourcer til at arbejde med udvalgte opgaver som vi ikke finder er vores kernekompetence eller er esensen af krigslive. Dette skal frigøre nogle af vores kræfter til at realisere den øvrige vision for Krigslive IX.
Sidst men ikke mindst så byder krigslive IX for første gang på en ny race – Mørkegobliner. Vi ved det er et kæmpe arbejde at lave kostumer og har derfor valgt en race som stiller et beskedent udstyrskrav og samtidig leverer fantasy for alle pengene. Vores forhåbning er at Mørkegoblinerne er første skridt på vejen til en ny hær der kan indgå i fremtidige krigslives.”
Se også http://www.krigslive.dk hvor overstående er citeret fra.

Prisen for scenariet:
Det koster 550 kr at deltage (minus 50 kr som medlem af Troa)
Udgifter til skjold hvis du ikke har et selv (350-400 kr)
Fællesudgifter:
Vi forventer fællesudgifter for 100 kr pr mand. Dette være til telte, trailere og diverse.

Hvem må deltage?
16 år og opefter kan deltage som kamproller, målet er minimum 15 mand i linjen
Medlemmer af Troa har fri adgang
Medlemmer af Troa’s forældre har også adgang til enheden hvis de ønsker at deltage.
Hvis du ikke er medlem af Troa så send en besked og så snakker vi om det.
Krav til deltagelse i enheden
Feltflaske/vandflaske
Det vigtigste stykke udrustning du SKAL medbringe til Krigslive!

Kostume
Som udgangspunkt vil der blive stillet dubleter til rådighed fra Sidste Søndag. Disse kan dog ikke passe alle, men vi vil også få lavet flere til Krigslive. Man er dog også meget velkommen til selv at lave sin egen uniform, dog vil kravet så være at den skal være i uld (guides kan fremskaffes og vi hjælper gerne med at rådgive)

Bevæbning
Enheden bliver en ”sværd og skjold” enhed. Dvs. at alle skal have et sværd (vi anbefaler Calimacil) og et skjold i størrelsen 90*60cm. Der vil blive afholdt workshops hvor vi laver skjold i løbet af efterår/vinter.

Pansring
Vi skal være en medium pansret enhed til krigslive. Dette betyder at man som udgangspunkt skal have følgende på: Hjelm, slagkofter, brystplade og en mindre plade del. Der er dog plads til variationer og hvis I læser denne pdf under udrustning vil I kunne finde mere inspiration. http://hpklix.krigslive.dk/wp-content/u ... jserlige-Hær.pdf
Det eneste vi holder på som decideret krav er en hjelm. I et sværd og skjold regiment er det en nødvendighed.

Workshops:
Der vil blive afholdt forskellige typer workshops. Mere information om hvor og hvordan vil følge så snart at de er endeligt planlagt. Men det vil være følgende typer workshops:
Skjoldbygnings workshops
Grej workshops (hvor man kan komme og lave grej i hyggeligt leje)
Spilworkshops (hvor vi mødes og snakker om hvordan spillet skal fungere i gruppen)
Trænings weekender (Da vi skal være soldater er det også vigtigt at vi kan agere soldater når vi er afsted. Desuden skal vi kunne kæmpe i formation)

Hvordan deltager jeg?
Du går ind på denne gruppe: http://www.facebook.com/groups/378128535592542/ - og skriver at du gerne vil deltage i vores event om det. Derefter går du ind på krigslive.dk og følger tilmeldingen til krigslive. Når du har gjort dette vil det også være en god ide at tilmelde dig forumet på krigslive.dk så du kan følge med i hvad der sker og bliver planlagt op til Krigslive.

Vi håber at se dig i Første Nebelheim til Krigslive IX

Mvh Sidste Søndags Arrangørerne
Steffen Kanstrup
 
Indlæg: 494
Tilmeldt: 31. mar 2009 21:48

Re: Sidste Søndag drager til Krigslive!

Indlægaf Steffen Kanstrup » 5. okt 2012 17:41

Så er det i morgen lørdag kl 10 at vi afholder informationsmøde. Alle er meget velkomne til at komme og deltage :)
Steffen Kanstrup
 
Indlæg: 494
Tilmeldt: 31. mar 2009 21:48

Re: Sidste Søndag drager til Krigslive!

Indlægaf Thomas Aagaard » 5. okt 2012 19:29

FB eventet siger kl 11... og det er også det du har skrevet selv på FB her til aften...
Thomas Aagaard
Brugeravatar
Thomas Aagaard
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 3. feb 2010 19:52
Geografisk sted: Århus


Tilbage til Sidste Søndag

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron