kasteøkser

Her kan der stilles spørgsmål til reglerne, og ændringer eller tilføjelser kan offentliggøres.

Redaktør: Udvalg: Sidste Søndag

kasteøkser

Indlægaf tobias faber » 2. jan 2013 16:05

går kasteøkser kasteknive OSV. ind under kasteknive? jeg har nemlig tænkt på at anskaffe mig 2 kaste økser og om der er andre regler omkring det med armor for dem da kaste økser gir lidt mere slav og kan mærkes meget bedre end en kastekniv.
tobias faber
 
Indlæg: 58
Tilmeldt: 29. feb 2012 18:04

Re: kasteøkser

Indlægaf Thomas Aagaard » 2. jan 2013 16:50

reglerne bruger ordet "Kastevåben"
Dvs det er ligegyldigt om du vil kaste med knive, økser, spyd eller sten... reglerne er de samme.

Under krav til våben er det indrømmet kun kasteknive som er nævnt, men det ændre ikke på kampreglerne eller kravet om færdigheden "Specialistvåben: Kastevåben"


Og så hedder det rustning... ikke det amerikanske "armor" ;)
Thomas Aagaard
Brugeravatar
Thomas Aagaard
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 3. feb 2010 19:52
Geografisk sted: Århus

Re: kasteøkser

Indlægaf tobias faber » 2. jan 2013 17:02

okay tak for det hurtige svar :D
tobias faber
 
Indlæg: 58
Tilmeldt: 29. feb 2012 18:04


Tilbage til Regelspørgsmål

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron