DM i Spiludvikling

Forum til diskussion af computerspil.

Redaktør: Bestyrelsen

DM i Spiludvikling

Indlægaf CodeDK » 17. maj 2016 10:24

Hejsa allesammen
Jeg arbejder ved UngAalborg (dvs. jeg kan se lige over til jeres lokaler ;) ) og jeg fik at vide at der måske var nogen herinde som var eller kender nogen som laver spil.
Vi har siden August haft spiludvikling på valgfaget i folkeskolen og vi har et GameLab på Station10 her i Nørresundby hvor man kan dukke op om onsdagen fra 17:00 til 22:00 og lære at lave spil (eller bygge videre på ens spil og få hjælp). Det er også ganske gratis og der er mange som gør sig brug af tilbuddet :)

Til August kommer der en spilfestival i Aalborg som hedder GameScope. Der vil være alt fra forskning, spiludviklere, brætspil og spilturneringer. Her arrangerer jeg DM I Spiludvikling.

Da det er første gang det bliver afholdt, så har jeg sat en målgruppe på 13-16 år (dem som er i folkeskolen) med håbet om at gøre det frit for alle næste år.

Der kan ses mere info på: https://www.facebook.com/DMiSpiludvikling/ og der er nogle lækre præmier at vinde. Så hvis man er i målgruppen og har et spil (eller er ved at lave et), så må I gerne fører dem i min retning :)
Tilmelding og aflevering af spillet skal ske senest d. 15 juli.
CodeDK
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 17. maj 2016 10:13

Re: DM i Spiludvikling

Indlægaf Kåre M. Kjær » 19. maj 2016 22:24

Hej

Det er de-facto facebook der er vores kommunikationskanal nu om dage: https://www.facebook.com/groups/9706929069/

Derudover lyder det spændende. TRoA kommer selv til GameLab men det er i forbindelse med at afholde brætspilsarrangement.
Webmaster
Næstformand
I den Mørke Skov... en blog omkring liverollespil og sådan noget
Kåre M. Kjær
Administrator
 
Indlæg: 729
Tilmeldt: 14. apr 2009 20:45
Geografisk sted: Aalborg, Danmark


Tilbage til Computerspil

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron